Különvélemény

Elindultunk!

2020.01.01. Péter

Minden kezdet nehéz! Talán ezzel indítanám ezt a weboldalt. Persze mint a pénzügyekben itt is az első lépések megtétele a legfontosabb és a legizgalmasabb is.

Elindulni valami új úton és várni, hogy a döntéseink nyomán hogyan alakul a jövőnk, szárba szökken-e az elvetett mag.

Ne feledjük, a megtett úton szerzett tapasztalat ugyanúgy fontos mint az elért eredmények. Ezekre támaszkodva tudunk előre haldni a céljaink felé, még akkor is, ha időnként új irányokat kell választanunk. Adjuk meg magunknak a lehetőséget, hogy változtassunk a döntéseinken, főleg akkor, ha bebizonyosodik a tévedésünk.

De milyen cél lebeg a szemünk előtt. Elsősorban pénzügyekről szeretnénk megosztani gondolatokat. Időnként alapismereteket, időnként személyes véleményeket, gondolat ébresztő információkat, vitaindítókat. Szokszor hallani, hogy a magyar lakosságnak alacsony a pénzügyi ismeret. Talán azok, akik rendszeresen olvassák a cikkeinket, ebben is fejlődést tudnak mutatni. Mi is fejlődni fogunk, miközben anyagokat gyűjtünk a témákhoz, ami elősegíti, hogy még jobb írásokkal jelentkezzünk.

Remélem mindenk olvasónk hasznosnak találja az itt eltöltött időt és sok apró tapasztalattal lesz gazdagabb. Könnyen előfordulhat, hogy pár év múlva olyan eredményeket érhetünk el közösen, amit ma még nem is láthatunk.


Péter

"Legyél mindig büszke a munkádra! Sohasem tudhatod, kit dicsérnek meg érte."


Ugrás a tetejére